fbpx

Toyota Timisoara

 

Descopera Toyota Yaris

Profita de oferta lunii pentru Yaris Hybrid:

8% discount*

Indrazneste sa explorezi orasul

Toyota Yaris este partenerul ideal pentru aventurile din oras. Disponibil cu propulsie Toyota Hybrid, consumul de combustibil este semnificativ redus, iar cabina modelul este silentioasa, pentru a te putea bucura de calatorii mai linistite. Centrul de greutate a fost redus, componentele fiind centrate si repozitionate mai jos, fapt ce optimizeaza distributia greutatii pentru o manevrabilitate imbunatatita. Calatoriile devin si mai distractive atunci cand telefonul tau este conectat la masina prin Apple CarPlay sau Android Auto si poti accesa si reda melodiile preferate la o calitate inalta prin sistemul de sunet JBL premium.

Remarca-te prin oras

Indraznetul Toyota Yaris se distinge prin statura sa lata, dar compacta. Conceput sa straluceasca in mediul urban, modelul atrage privirile prin exteriorul uimitor si curajos, completat de jantele din aliaj si farurile LED care se intind pe bara din fata.

Calatorii relaxante

Cabina primitoare, spatioasa si confortabila a modelului Toyota Yaris devine o oaza de liniste in traficul urban. In ciuda dimensiunii reduse, pasagerii au destul spatiu atat in fata, cat si in spate. In plus, portbagajul dispune de suficient spatiu pentru a transporta lucrurile importante pentru tine, avand o capacitate de incarcare de 286 litri.

Siguranta ca standard

Toyota Safety Sense iti ofera sprijin, punandu-ti la dispozitie un pachet intreg de tehnologii de siguranta menite sa previna posibilele situatii tensionate din trafic. 

Cere oferta pentru Toyota Yaris

*Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice si juridice si se aplica tuturor comenzilor plasate in perioada 1 – 31 iulie 2024. Discountul se calculeaza ca procent aplicat la pretul de lista a autovehiculului nou + vopsea (fara TVA) si reprezinta beneficiu acordat de importator prin Toyota Timisoara. Eligibilitatea clientilor IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificata cu reprezentantii retailerilor din reteaua Toyota. Imagini cu titlu de prezentare.