fbpx

Toyota Timisoara

 

Bucura-te de oferta speciala pentru Yaris Cross: 

6% discount*

Exploreaza drumurile cu Yaris Cross

Toyota Yaris Cross te asteapta sa pornesti in urmatoarea ta aventura. Indiferent ca ai nevoie de o masina pentru drumurile tale zilnice sau pentru o mini-vacanta, Yaris Cross este modelul potrivit pentru tine. Disponibil cu propulsie Toyota Hybrid si un motor de 1.5l, consumul de combustibil nu mai este o problema, iar mpreuna cu tractiunea integrala inteligenta, AWD-i, te bucuri de manevrabilitate si control sporit, pana si pe suprafetele alunecoase. In plus, daca alegi Yaris Cross, fiecare calatorie va deveni un eveniment asteptat dinainte, pentru ca, pe langa design-ul exterior atractiv, Yaris Cross te intampina cu o multime de dotari si tehnologii avansate, menite sa iti ofere confort si siguranta.

Evidentiaza-te pe orice drum

Design-ul impresionant evidentiaza sinergia dintre statura robusta si agilitatea modelului. Armonios din punct de vedere vizual, Yaris Cross dispune de jante din aliaj de 18 inchi, care contribuie la abilitatea modelului a face fata tuturor drumurilor.

Paseste in lumea confortului

Atunci cand te urci la volanul Yaris Cross, interiorul modern, realizat din materiale de calitate, te intampina calduros. Habitaclul centrat pe sofer, cat si pozitia ridicata la volan iti asigura calatorii relaxante. In plus, modul in care a fost proiectat volanul iti ofera o senzatie de conexiune cu masina. Micii pasagerii se vor bucura si ei de spatiu suficient si siguranta sporita, deoarece scaunele lor se pot fixa usor cu sistemul ISOFIX.

Fii mereu cu un pas inainte

Cand pornesti la drum cu Toyota Yaris Cross te poti baza pe suita de sisteme de siguranta si asistenta avansata pentru soferi, T-Mate.

Cere oferta pentru Toyota Yaris Cross

*Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice si juridice si se aplica tuturor comenzilor plasate in perioada 1 – 31 iulie 2024. Discountul se calculeaza ca procent aplicat la pretul de lista a autovehiculului nou + vopsea (fara TVA) si reprezinta beneficiu acordat de importator prin Toyota Timisoara. Eligibilitatea clientilor IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificata cu reprezentantii retailerilor din reteaua Toyota. Imagini cu titlu de prezentare.