fbpx

Toyota Timisoara

 

Beneficiaza de oferta speciala pentru Corolla Sedan:

8% discount*

Alege un sedan rafinat

Caracterizata de linii rafinate, caroserie ampla si finisaje premium, Toyota Corolla Sedan ofera senzatia de liniste, eleganta si confort. La exterior, liniile fluide si detaliile sofisticate, completate de farurile cu LED-uri, accentele cromatice si spectaculoasele jante din aliaj de 18 inchi, te vor face remarcat pe orice drum. Sistemul de propulsie Toyota Hybrid de a cincea generatie asigura performanta imbunatatita si o senzatie autentica in timpul sofatului

In plus, suspensia imbunatatita impreuna cu controlul dinamic si motorul hibrid de 1.8 litri pe benzina te vor face sa te indragostesti de acest model si sa astepti cu nerabdare urmatoarea calatorie.

Mereu conectat

6

Corolla Sedan Hybrid dispune de tehnologii de ultima generatie pentru a te putea bucura de calatorii cat mai relaxante. Astfel, modelul este dotat cu Toyota Smart Connect, care este afisat pe ecranul tactil de 8 inchi.

Paseste in lumea confortului

4

Atunci cand te urci la volanul Toyota Corolla Sedan, vei fi invaluit de senzatia de confort. Interiorul masinii te intampina cu elemente decorative placute la atingere, care ofera o experienta senzoriala inedita, finisaje si tapiterie premium. In plus, toti pasagerii se bucura de spatiu suficient la picioare si cap.

Toyota T-Mate

chr-900x600TSS

T-Mate iti ofera sprijin in situatiile mai dificile de pe parcursul drumului. Astfel, te bucuri de mai multa siguranta si incredere atunci cand parchezi si cand conduci pe autostrada sau prin oras.

Dotari

Servicii conectate MyT

MyToyota_

Toyota Smart Connect

6

Cheie digitala inteligenta

13

Faruri LED

14

Scaune incalzite

15

Versiunea GR SPORT

16

Cere oferta pentru Toyota Corolla Sedan

*Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice si juridice si se aplica tuturor comenzilor plasate in perioada 1 – 31 iulie 2024. Discountul se calculeaza ca procent aplicat la pretul de lista a autovehiculului nou + vopsea (fara TVA) si reprezinta beneficiu acordat de importator prin Toyota Timisoara. Eligibilitatea clientilor IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificata cu reprezentantii retailerilor din reteaua Toyota. Imagini cu titlu de prezentare.