fbpx

Toyota Timisoara

 

Noua generatie Toyota C-HR

Iesi in evidenta pe orice drum

Noul Toyota C-HR este mai indraznet, mai sofisticat si mai sigur. Finisajele asemanatoare prelucrarii diamantelor, alaturi de functiile inteligente si sistemul Toyota T-Mate fac din acest model partenerul potrivit pentru calatoriile urbane si extra urbane. Habitaclul a fost regandit, punand la dispozitia soferului un cockpit inteligent Toyota Smart Connect si head-up display.

Design care sparge tiparele

c-hr NOU 2

Atat la exterior, cat si la interior, noul Toyota C-HR suprinde prin fiecare detaliu. Design-ul sofisticat si spectaculos este completat de manerele tip flush, care aduc un plus de fluiditate si evidentiaza caracterul indraznet al modelului. La interior esti intampinat de finisaje premium, precum si de o multitudine de functii inteligente inovative, menite sa transforme experienta de la volan in una relaxanta.

Tehnologia hibrid

c-hr NOU 10

Noua generatie Toyota C-HR a fost construita cu ajutorul celei mai recente tehnologii Toyota Hybrid, eficientizand armonia dintre emisiile mai scazute si putere. Modelul este disponibil in doua variante ale sistemului de propulsie Toyota Hybrid: 1.8 litri cu 140 CP sau 2.0 litri cu 197 CP.

Sunet Premium JBL

c-hr NOU 11

Pentru a te bucura de calatorii mai distractive, noul Toyota C-HR vine dotat cu sistemul de sunet JBL premium. Astfel, poti pleca la drum ascultand muzica preferata, la o calitate inalta.

Toyota T-Mate

800x600 C-HR 2

Toyota Smart Connect+

c-hr NOU 4

Integrare Smartphone

c-hr NOU 5

Faruri LED

c-hr NOU 6

Lumini ambientale

c-hr NOU 9

Versiunea GR SPORT

c-hr NOU 8

Cere oferta pentru noul Toyota C-HR Hybrid