fbpx

Toyota Timisoara

 

Title Image

Roti complete de iarna

De ce sa folosesti anvelope de iarna?

Anvelopele de iarna Toyota sunt proiectate pentru a asigura o aderenta superioara pe drumurile umede, inzapezite si inghetate. Modelul lor special de pe partea de rulare si compozitia pneurilor asigura o deplasare sigura atunci cand temperaturile scad sub 7° C, reducand distantele de franare pentru o experienta de condus mai sigura.

ROTI DE IARNA
winter tyres car
16.5 M DISTANTA DE OPRIRE
ROTI DE VARA
summer tyre cars
34.2 M DISTANTA DE OPRIRE
*Afisarea distantei de franare pe zapada de la viteza de 40 km / h.

Care sunt avantajele rotilor de iarna?

Anvelopele de iarna Toyota au un continut de cauciuc natural mai ridicat decat anvelopele de vara, asa ca isi pastreaza consistenta ideala la temperaturi scazute, imbunatatind conditiile de condus si oferindu-ti o deplasare fara griji. Modelele speciale ale benzii de rulare sunt proiectate pentru a indeparta apa si noroiul de sub anvelopa, reducand riscul de acvaplanare si distantele de franare. De asemenea canelurile mici de pe partea de rulare ofera o aderenta superioara pe suprafete inzapezite si inghetate.

Beneficiile seturilor de roti complete de iarna

Seturile de roti complete de iarna originale Toyota, compuse din pneu, janta, capace janta si senzori de presiune Toyota au urmatoarele avantaje:
Gata de montat

Rotile complete de iarna originale Toyota sunt gata pentru a fi montate pe masina ta, fiind deja echilibrate.

Costuri reduse

Seturile de roti complete de iarna, au costuri reduse comparativ cu achizitia individuala a jantelor, anvelopelor, senzorilor de presiune etc;

Economie de timp

Cand optezi pentru un set de roti complete de iarna originale Toyota, economisesti si timpul pe care l-ai fi petrecut la service pentru procesul de dejantare si jantare.

Completeaza formularul de mai jos si solicita oferta personalizata de roti complete de iarna pentru masina ta. Totodata, ne poti scrie direct pe  adresa service@timisoara.toyota.ro sau ne poti suna la 0728666907

 

Oferta este supusa unor termene si conditii si este disponibila in limita stocului.