fbpx

Toyota Timisoara

 

Alege RAV4 Hybrid, un SUV versatil

Profita de oferta speciala pentru Toyota RAV4 Hybrid cu 8% discount*

Daca esti in cautarea unui SUV hibrid, te invitam sa descoperi RAV4 Hybrid. Design-ul sau impunator si agresiv, completat de capabilitatile off-road ale versiunii cu tractiune integrala si sistemele de siguranta avansata din pachetul Toyota Safety Sense, te vor convinge ca RAV4 este masina pentru tine.

In plus, modelul vine cu 6 ani garantie sau 200.000 km (in limita primului termen atins) si o acoperire ce poate fi extinsa pana la 10 ani, a garantiei bateriei hibrid*, ca tu sa poti parcurge drumuri lipsite de griji alaturi de cei dragi.

VEZI SPECIFICATIILE
Sistem de propulsie Toyota Hybrid

RAV4 Hybrid vine dotat cu un sistem de propulsie Toyota Hybrid, cu o putere de 222 CP (pentru varianta 4×4) sau 218 CP (pentru varianta 4×2). Asadar, cu RAV4 te bucuri de parcurs in modul electric (EV), emisii reduse, fara insa a compromite puterea sau dinamica masinii.

Siguranta avansata Toyota

Toyota Safety Sense este o suita de tehnologii de siguranta, dar si de asistenta pentru sofer care te ajuta in orice situatie, de la detectarea unei potentiale coliziuni pana la monitorizarea indicatoarelor rutiere, astfel incat sa fii permanent in siguranta si sa ajungi relaxat la destinatie.

Garantie 6 ani sau 200.000 km**

Pentru ca tu sa parcurgi cat mai multi kilometri, fara grija problemelor la masina, Toyota RAV4 vine cu 6 ani garantie sau 200.000 km (in functie de primul termen atins). Aceasta este compusa din garantia standard, 3 ani sau 100.000 km si garantia extinsa, Toyota Extracare, 3 ani in limita totala a 200.000 km. Garantia standard este o garantie completa de 3 ani sau la 100.000 km, in functie de  primul termen atins, fara limita de kilometri in primul an. 

Completează formularul de mai jos pentru a cere oferta pentru RAV4 la Toyota Timisoara!

**Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice si juridice si se aplica tuturor comenzilor plasate in perioada 1 – 31 iulie 2024. Discountul se calculeaza ca procent aplicat la pretul de lista a autovehiculului nou + vopsea (fara TVA) si reprezinta beneficiu acordat de Toyota Timisoara. Eligibilitatea clientilor IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificata cu reprezentantii Toyota Timisoara.

* – Bateria sistemului hibrid, cu care este echipat autoturismul tau, beneficiaza de o garantie a producatorului de 5 ani sau 100.000 km (oricare dintre aceste termene este atins primul). Prin acest program beneficiezi automat, de Acoperirea Extinsa pentru bateria hibrida, valabila un an sau 15.000 km (oricare dintre aceste termene este atins primul), atunci cand Verificarea Sistemului Hibrid (Hybrid Health Check) este realizata cu succes.

Aceasta acoperire poate fi reinnoita anual, pana la atingerea unei perioade de 10 ani de la achizitionarea autoturismului, prin efectuarea cu succes a testului Hybrid Health Check.

**- Garantia Toyota de 6 ani sau 200.000 km, in functie de primul termen atins.