fbpx

Toyota Timisoara

 

Familia Corolla prezinta: SUV-ul de familie Corolla Cross Hybrid

Spatiu, eficienta, tehnologie

Familia ta se poate bucura, acum, de toate beneficiile noii Corolla Cross Hybrid. Un SUV gandit pentru a oferi atat soferului, cat si pasagerilor tot confortul, spatiul si linistea de care au nevoie.

Primul SUV Corolla Hybrid vine cu sistem de propulsie Toyota Hybrid de a cincea generatie, dar si tehnologii menite sa iti asigure siguranta si confortul. Printre acestea se numara suita T-Mate, ecranul tactil HD de 10.5 inchi si integrarea wireless a telefonului tau. In plus, ai un portbagaj generos si spatiu sporit in zona capului si a picioarelor pentru pasagerii tai.

Noua Corolla Cross este disponibila pentru comanda la Toyota Timisoara, prin programul Rabla Clasic

VEZI SPECIFICATIILE
Toyota Hybrid de a cincea generatie

Noua Corolla Cross Hybrid este dotata cu un sistem de propulsie Toyota Hybrid de a cincea generatie, ce combina performanta dinamica si emisiile reduse, caracteristice motorului hibrid, dar aduce si o senzatie noua, autentica, la volan. 

Siguranta avansata T-Mate

Pachetul de tehnologii T-Mate este o suita de sisteme de siguranta, dar si de asistenta a soferului care te ajuta in situatiile dificile, de la detectarea unei potentiale coliziuni pana la monitorizarea indicatoarelor rutiere, astfel incat sa fii in siguranta si sa ajungi relaxat la destinatie.

Garantie 6 ani sau 200.000 km*

Pentru ca tu sa parcurgi cat mai multi kilometri, fara grija problemelor la masina, noua Corolla Cross vine cu 6 ani garantie sau 200.000 km (in functie de primul termen atins). Aceasta este compusa dintr-o garantie standard, 3 ani sau 100.000 km si o garantie extinsa, Toyota Extracare, 3 ani in limita totala a 200.000 km. Garantia standard este o garantie completa de 3 ani sau la 100.000 km, in functie de  primul termen atins, fara limita de kilometri in primul an. 

Completează formularul de mai jos pentru a cere te numara printre primii detinatori ai noii Corolla Cross!

*- Garantia Toyota de 6 ani sau 200.000 km, in functie de primul termen atins.